keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kuvaussuunnitelmia

nf-tamma Solranda Caramel
Oikein mukavaa syyskuun alkua kaikille! Omalta osaltani alkuperäiset kuvaussuunnitelmat ovat osakseen menneet mönkään työvuorojen takia - tästä syystä siis täälläkin on vietetty pientä hiljaiseloa postauksien kanssa. Väliin on jäänyt esimerkiksi elokuun lopun Laakson GP-finaalit, Tuomarinkylän kilpailuharjoitukset sekä parit Punametsän kisatkin, sillä kiireinen arkeni on tällä hetkellä ollut tasapainottelua lähinnä töiden, koulun ja liikunnan välillä. Etenkin Punametsän seurakoulu ja -estekisoja olisi ollut mukava päästä kuvaamaan, sillä en ole kyseisessä paikassa aikaisemmin käynyt. Ehkä ensi kerralla sitten!

Nyt kuitenkin näyttää hieman valoisammalta kuvailun suhteen, sillä pääsen tulevana viikonloppuna aamulla pariksi tunniksi ennen työvuoroja HeWin seura- ja alue-estekisoja kuvaamaan. Tarkoituksena on siis kuvata aamun ensimmäiset pari luokkaa tai ainakin siihen saakka, että ehdin kahdeksi töihin. Kisaajat, otan mielelläni vastaan kuvauspyyntöjä! Samana viikonloppuna sunnuntaina olisi myös alue-koulukisat Järvenpäässä, missä olin siis viime vuonna kuvaamassa lopputuloksena ihan kivoja kuvia. Sinne haluaisin myös tänä vuonna, mutta katsotaan miten aikataulu antaa periksi - todennäköisesti kuitenkin päädyn Tuomarinkylään. Näillä näkymin minut löytää myös seuraavan viikonlopun eli 15.-16.9 Laakson alue-estekisoista kameran kanssa. Lisäksi kuvauskalenteriini merkityt parin viikon päästä olevat alue- ja seurakoulukilpailut Tuomarinkylässä toteutuvat osaltani ainakin näillä näkymin, tosin taas vain aamuluokkien kuvailua on luvassa. Sen pidemmälle en ole vielä kalenteria päivitellyt, mutta eiköhän sinnekin saada vielä täytettä ennen hallikauden alkua. Lähiviikkojen suunnitelmiini kuuluu myös ulkoisen kovalevyn hankkiminen - hävettää myöntää, etten ole sitä vielä tehnyt. Haluan kaikki kuvani turvallisempaan talletuspaikkaan, sillä kerran koko kuvasaldoni monen vuoden takaisine albumeineen katosi entisen keskusyksikköni pimahdettua. Toivon, että tämän kuun lopulla olevilta Expert-messuilta löytyisi apua tähän kovalevyn hankintaan.Tässä hieman kuulumisia ja lähiviikkojen suunnitelmia, palaillaan taas viikonloppuna!

nf-tamma Solranda Caramel & nf-ori Solranda Ariel, Vermo'12


6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Voisitkos tehdä postauksen noista vesileimoista, että miten ja millä ohjelmalla teet ne? Itse en ainakaan ymmärrä englantia että googlesta löytyneillä ohjeilla osaisin tehdä mitään... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Hei ja kiitos myös kivasta postausideasta, sen voisinkin toteuttaa pikapuoliin! :)

      Poista
  2. Ja jos vielä saisin esittää toiveen, että jos voisit lisätä blogisi Blogilistalle niin voisin lisätä suosikkeihin! Muistan niin harvoin käydä lukemassa blogeja joita ei ole suosikeissani blogilistalla... Harmittaa kovasti kun sullakin on niin ihania kuvia ja kiva blogi!

    Odotan innoissani jos oppisin tekemään vesileimoja omiin kuviini :) Se taitaa olla tänäpäivänä "pakollinen" juttu kuvissa, meinaa muuten niitä varmaan kopioidaan ympäri nettiä ja väitetään omina tms... :/

    Ja jos vielä haluat lisää postausideoita, niin kirjoita vaikka joku "tutoriaali" myös hevosten kuvaamisesta esimerkiksi esteillä, sileällä jnejne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä - blogini onkin nyt lisätty Blogilistalle ja se löytyy täältä: http://www.blogilista.fi/blogi/noonan-kuvat/92019 :) toivottavasti linkki toimii oikein, sillä en ole kyseistä sivustoa koskaan aikaisemmin käyttänyt.

      Kiva, että odotat vesileimapostausta, pyrin kirjoittamaan sen nyt alkuviikosta! :) Olet aivan oikeassa ja olenkin tosiaan ikävä kyllä kantapään kautta oppinut, etten enää koskaan laita nettiin ottamiani kuvia ilman tekijänoikeusmerkintöjä. Niin monessa paikassa on vastaan tullut ottamiani kuvia ilman kuvaajan nimeä (silloin kun en vielä merkintää lisännyt), koska se on "unohtunut". Toki voihan röyhkeimmät niitä tekijänoikeusmerkintöjä rajata poiskin, mutta en halua uskoa, että niin käy.

      Kiitos myös näistä postausideoista, katselen mitä saan aikaiseksi!

      Poista
  3. Löytyykö sulla noita viime sunnuntain seurakisakuvia siis dumista, mietin millonkas niitä tulee näkyviin ? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti en päässytkään silloin kuvaamaan, joten kuvia ei ole :( Toivotaan, että ensi kisoissa sitten parempi tuuri!

      Poista