sunnuntai 9. syyskuuta 2012

HeWi alue-este 8.9









Puhkipalaneita kuvia, vauhtia, onnistumisia, epäonnistumisia, aurinkoa & pilviä - siinä oli lyhyesti tiivistettynä kuvineen kuvauspäiväni HeWin alue-estekisoissa Tuomarinkylässä lauantaina. Ensimmäisestä eli 90 cm -luokasta tuli lähes kaikista kuvista jollain tapaa huonoja johtuen auringon vastavalosta ja kuvaajan laiskuudesta vaihtaa paikkaa. En ole myöskään pitkään aikaan havainnut kuvissani puhkipalaneisuutta, mutta osassa näistä kuvista taivas näyttää hieman siltä. Asetuksia oli säädettävä lähes koko ajan, sillä toisinaan aurinko meni pilveen. Sen kyllä huomaa kuvista!

Toisesta eli 100 cm -luokasta tulikin onneksi sitten parempia kuvia. Ylivoimaisesti onnistuneimpia otoksia sai pystyesteeltä, jolta tässäkin esiintyvistä kuvista kolme on napattu. Onnistumisprosentti oli melko korkea, sillä  lähes kaikista ratsukoista tuli kyseiseltä esteeltä edustavia kuvia lukuunottamatta paria - siihen olen erittäin tyytyväinen. Kokonaisuutena kuvauspäivä oli ihan kiva ja oli onni, että katsomossa istuskellessa sai nauttia ihanasta (toisin kuin iltapäivällä vesisateesta) auringonpaisteesta!

Erään lukijan toiveesta lisäilin blogini Blogilistalle, josta sitä voi myös seurailla. Laitoin oikeaan reunaan kuvan, jota klikkaamalla pääsette blogini listasivuille.

PS. Kaikki kuvat lauantailta löydätte tuttuun tapaan täältä.

6 kommenttia:

  1. Jes, lisäsin heti suosikit listalle! :)

    Upeita kuvia jälleen kerran :)

    VastaaPoista
  2. Rajaukset rajaukset! Hepat on sommiteltu vähän joka kuvissa keskelle, mut muuten on ihan kivannäköisiä kuvia :) Tuo mustavalkoisuus ei toimi, se ei ole tarpeeksi mv vaan ennemminkin harmaa...ja jotenkin rusehtava :o Kuvat vois olla valosampiakin.
    Mut tykkään kahdesta alimmasta, liike saatu tosi kivasti pysähtymää :)

    Hapero / http://raurx.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Onko ekasta luokasta kuvia? Hienoja on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jos tarkoitat siis lauantain kisoista (sunnuntaina en ollut kuvaamassa ollenkaan), ekasta luokasta kuvia löytyy täältä:
      http://noonan.kuvat.fi/kuvat/HeWi+alue-este,+8.9.2012/Luokka+1./ :)

      Poista