Kuvaaja


Olen vuonna 1991 syntynyt harrastevalokuvaaja Helsingistä ja kuvaan yleensä hevosia erilaisissa kilpailuissa ja tapahtumissa ympäri pääkaupunkiseutua, joskus saatan lähteä myös hieman pidemmällekin. Minua voi toki myös pyytää kuvaamaan omalle tallillesi / valmennukseen / muuhun tapahtumaan, siinä tapauksessa laita sähköpostia tulemaan osoitteeseen noonankuvat@gmail.com!

Olen harrastanut valokuvausta aktiivisesti noin muutaman vuoden ajan - siitä saakka, kun sain oman järjestelmäkameran. Kipinä valokuvaamiseen syntyi ihan sattumalta ja päätin, että haluan hankkia kunnon kuvausvälineet. Säästin rahaa monta kuukautta ja lopulta se palkittiin, sillä ensimmäinen järkkäri oli kädessäni! Kuvailen siis vielä nykyäänkin tällä samalla vanhalla kameralla, joka pelittää yhä hyvin eikä uuden ostaminen ole ajankohtaista. Objektiiveja minulla on tällä hetkellä kaksi, joilla tulen ihan hyvin toimeen. Jouduin kesällä 2012 ostamaan uuden objektiivin vanhan särkyneen tilalle; se on kuitenkin täysin sama kuin entinen, mutta varustettu tärinänvaimennusmoottorilla.

Kuvauskalustoni:
* Nikon D40x -runko
* AF-S Nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6G VR
* AF-S Nikkor 55-200mm 1:4-5:6G ED VR

Olen pienempänä harrastanut ratsastusta ja tästä syystä kipinä hevosten kuvaamiseen on jäänyt - en enää kuitenkaan käy missään ratsastamassa, joten valokuvaaminen on ainoa hevosiin liittyvä harrastukseni. Olen intohimoinen urheilija ja ratsastuksen lisäksi lapsuusajan harrastuksiini kuului muun muassa jalkapallo sekä hieman myöhemmin mukaan kuvioihin tuli myös tanssi, joka kuuluu yhä näkyvästi elämääni. Tällä hetkellä olen tanssinut noin kahdeksan vuotta. Nykyään käyn ajan salliessa erilaisilla tanssi-, zumba- ja ryhmäliikuntatunneilla sekä kuntosalilla. Omistan vuonna 2013 syntyneen ihanan maltankoiran nimeltä Simo, jonka ympärillä arkeni pyörii. Kirjoitin ylioppilaaksi keväällä 2010 ja jouluna 2012 valmistuin matkailuvirkailijaksi aikuisopistosta. Tällä hetkellä olen töissä lähtöselvitys/porttivirkailijana lentokentällä.

Kesä 2014

Kuviani ei saa kopioida ilman lupaa täältä eikä kuvasivustoltani! En luovuta kuvia virtuaalitalleille. Kaikki kuvat © Noona H.

Kuvasivustoni http://noonan.kuvat.fi


2 kommenttia:

  1. Kuvaatko kuvat raakana ( rawilla ) vai JPG normaalilla tai hienolla vai millä laadulla yleensä kuvaat ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, suuret pahoittelut että vastaan vasta nyt - huomasin kommenttisi vasta eilen! Enkä ole siis vieläkään saanut toimimaan nettiä kotona :D Kuvaan aina jpg hienona, itsellä Gimp ei muistaakseni jostain syystä suostu avaamaan kuvaa raw'na, kun sitä joskus muinoin yritin kokeilla :)

      Poista