maanantai 2. helmikuuta 2015

Long time no see

Täällä taas pitkästä aikaa, pahoittelut siitä! Nyt ensiksi kuitenkin uutinen: ostin uuden kameran. Edellinenkin siis toimii vielä ihan hyvin, mutta oli jo aika vanha. Uusi uskollinen ystäväni on Nikon D3200. Hain sen tänään ja pääsin heti tositoimiin. Ensimmäiset testikuvat otin Simosta sisällä ja vertailun vuoksi otin vanhalla kamerallakin samasta tilanteesta kuvat - ero oli huomattava. Olen ollut näin lyhyen tuttavuuden perusteella oikein tyytyväinen ostokseeni! Lisäksi suurena plussana on mahdollisuus videokuvaukseen, mitä ei vanhassa kamerassani ollut. Se on kiva etu etenkin agilityssä :)

Niin, pääsin tänään siis heti tositoimiin. Olin Susannan mukana tallilla ja otettiin Nuutista pellolla muutama rakennekuva. Niin kuin kuvista näkee, oli ilma aika haastava. Lunta tai jotain räntää satoi koko ajan ja välillä sade yltyi niin, että kuvista tuli ihan sumeita ja lisäksi alkoi jo hieman hämärtymään. Olen kuitenkin olosuhteisiin nähden kuviin ihan tyytyväinen, tässä nähtäväksi muutama.






Tavoitteena olisi palata kirjoittelemaan taas vähän aikaisemmin kuin puolen vuoden päästä hehe. Odotan innolla alkavaa kuvauskautta uuden kameran kanssa! Kivaa alkanutta vuotta kaikille!
 

1 kommentti:

  1. Tuutko kuvaamaan 12.7 sinne riihimäen raviradalle seuraestekisoja? :)

    VastaaPoista