tiistai 21. elokuuta 2012

Kansalliset estekisat, Laakso 18.8

Käväisin lauantaina Laaksossa järjestettävissä Helsingin Ratsastajien kansallisissa estekisoissa - paino sanalla "käväisin", sillä itsestäni tuntui koko ajan kuin olisin vaan räpsinyt kuvia vailla päämäärää. Tästä voikin jo päätellä, etten ollut kamalan tyytyväinen kuvausjälkeen. Tuntuu, että päälläni on joku Laakso-kirous, sillä en saa sieltä lähes koskaan hyviä kuvia - tai sitten vika on vaan kameran takana, se on todennäköisempi vaihtoehto. Aurinko paistaa aina väärästä suunnasta, esteet ovat kuvauksen kannalta huonosti sommiteltu kentälle jne....  Kuvasin siis kaksi luokkaa: luokan 4. eli Juniorcupin-finaaliluokan lähes alusta loppuun (tästä päätyi siis vain kymmenisen kuvaa nettiin, tosin lähtijöitäkään ei niin kovin montaa ollut) ja luokan 5., joka oli amatöörisarjan semifinaali senioreille. Kuvaukseni pelasti 5. luokan ensimmäinen este eli kellertävä okseri, josta tuli lähes poikkeuksetta jokaisesta ratsukosta hyvä kuva. Taustakin oli vielä ihan kiva metsäinen maisema. Alla tunnelmia lauantailta, loput kuvat luokista löydätte, kun klikkaatte itsenne tänne.

amatöörisarjan semifinaalista tuli ihan kivoja pystykuvia
ensimmäinen este
palkintojenjako

3 kommenttia:

  1. Tosi kivannäkösiä kuvia on :) Kontrastia vois olla lisää + rajauksiin kiinnittää huomiota! (esim tää viimienn kuva, jalat katkee tosi hassusti). + katseille tilaa :)

    Hapero / raurx.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon palautteestasi, kiva kun kommentoit! :) Ihan oikeassa olet - omastakin mielestä tuo viimeinen kuva katkeaa hassusti jalkojen kohdalta, olisi pitänyt rajata se paremmin.

      Poista
    2. Kiitokset myös sinulle kommenteista, enköhän eksy blogiisi jatkossakin kommentoimaan :)

      Poista