perjantai 10. helmikuuta 2012

Muutoksia

Niin kuin jo aikaisemmin täällä blogissani kerroin, minun oli tarkoitus mennä kuvaamaan raveja sunnuntaina - en kuitenkaan tiennyt, että ne ovat illalla, joten tällä kertaa ne jäävät valitettavasti väliin, sillä pimeää tulee vielä melko aikaisin. Näin kuitenkin Vermon nettisivuilta, että siellä olisi myös huomenna perjantaina harjoitusravit, joten ajattelin mennä niihin kuvailemaan. Nyt ravit ovat kuulemma peruttu sääolosuhteiden vuoksi ja ensi perjantainkin ravit vedoten hevospulaan! Voihan harmi, olisin mielelläni mennyt pitkästä aikaa kuvaamaan. Joku toinen kerta sitten!

Tein tällä viikolla tänne myös kuvauskalenteri-välilehden, josta löytyy siis kaikki suunnitellut kuvaustapahtumani. Kalenteri on vielä hyvin alkutekijöissään ja olen sinne lisännyt vasta aivan lähitallien kisat - lisää on siis varmasti tulossa kevään mittaan! Kalenteri päivittyy jatkuvasti ja siihen voi tulla muutoksia nopeallakin varoitusajalla, enkä välttämättä aina pääse kaikkiin kalenterissa oleviin tapahtumiin. Minulle voi myös laittaa sähköpostia tai tänne kommenttia, jos löytyy infottavaa jostain tapahtumasta. Tulen mielelläni tutustumaan ja kuvaamaan uusiin paikkoihin, kunhan ne ovat pääkaupunkiseudulla mieluiten julkisen liikenteen alueella. 

Ja sitten ehkä se kaikista tärkein asia, mitäs pidätte uudesta ulkoasusta? Suunnittelin ja tein blogilleni bannereita jo monta päivää, sillä värimaailma (harmaata & limeä) minulla oli jo mielessä. Vihdoin sain tehtyä itseäni miellyttävän bannerin, joten päätin muokata ulkoasun sen mukaiseksi. Kyllästyin siihen tummaan, vaikka se kiva olikin, ja päätin tehdä hieman vaaleamman ja keväisemmän version. Joten mitä tykkäätte, oliko vanha parempi? Kaikenlaiset kommentit ovat erittäin tervetulleita! Palaillaan taas toivottavasti pian uusien kuvien kera, hauskaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia: