lauantai 21. heinäkuuta 2012

Yksi, kaksi - aja!


 Lord Seger - Peter Lindroos
Bluehill's Warning - Antti Teivainen
Variaana - Peter Lindroos
Who's A Chick

Olin vihdoin ja viimein keskiviikkona Vermossa kuvaamassa Toto65-raveja, edellisestä ravikuvailusta on kulunut jo monta vuotta! Oli hauska olla paikan päällä taas pitkästä aikaa. Kyseessä oli poikkeuksellisesti ilmaisravit, yleisöä paljon ja mukava tunnelma + raviradalla oli vielä ilmainen jäätelötarjoilukin - mikäs sen hauskempaa, kiva aloittaa kuvailu. Töistä päästyäni pienen bussisekoilun jälkeen päädyin kuin päädyinkin paikalle juuri ajoissa, mutta en ehtinyt kuvaamaan ensimmäistä monté-lähtöä.

Kuvista ei tullut mitään superkivoja, vaan osassa oli jotain kränää auringonvalon kanssa, mutta joka tapauksessa ihan mukiinmeneviä siltikin. Hevosten lämmittelyosuuksista tuli poikkeuksetta parempia kuvia kuin itse lähdöistä, joten tämän vuoksi keskityin kuvaamaan hevosia yksitellen ennen varsinaisia lähtöjä. Joissakin kuvissa huomasin ikäväkseni taas vanhan tutun ärsyttävyyden: tausta ja horisontti ovat vinossa. Onneksi tätä ongelmaa ei esiintynyt paljoa, vaan sitäkin suurempi oli katseelle tilaa jättäminen. Liikekuvista tulee parempia, kun menosuuntaan on jätetty aavistuksen verran enemmän tilaa kuin taakse - tässä minulla on vielä tsemppaamista ja harjoiteltavaa. Muutama kiva pääkuva tuli myös, mutta eniten keskityin liitovaiheen ravikuviin.

Huomenna aamulla on vuorossa parin luokan kuvailut Husö Jumpissa ennen töihin menoa, palaillaan siis silloin! Yllä tunnelmia keskiviikolta, loput kuvat näette täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti