lauantai 14. heinäkuuta 2012

Jiihaa!

Olin torstaina Porvoossa kuvaamassa tuttavaperheemme new forest -tamman ihanaa varsaa, joka on kolmen viikon ikäinen. Tarkoitus oli tästä suloisesta oripojasta riehumis- ja laukkakuvia ottaa, mutta se ei ollutkaan ihan niin helppoa - varsa kun kaipasi vain rapsutuksia. Pienen hetken sitä innosteltuamme saimme kuin saimmekin pienen laukkailunäytöksen, jonka yritin parhaani mukaan ikuistaa. Näyttääkseen onnistuneimmilta varsakuvat kaipaisivat runsaasti auringonvaloa, joka ei valitettavasti kuvaushetkellä juuri näyttäytynyt.

Päivittelin myös kuvauskalenteria hieman, sillä sen muokkaaminen ja aikataulussaan pysyminen on taas jäänyt jonnekin unholaan. Lähiviikkojen tavoitteita olisi muun muassa ensi viikon keskiviikkona Vermossa ravien kuvailu taas piiiiitkästä aikaa (jos väsymys ei työpäivän jälkeen ole liian suuri), elokuussa Vermon poninäyttely (sen olenkin monena vuotena syystä tai toisesta jättänyt väliin) sekä kovasti haluaisin myös kenttäkisoihin Keravalle elokuun puolessa välissä, mutta se on vielä vähän auki. Ensi viikonloppuna olisi Husö Jump -kisat, jonne tahtoisin myös - valitettavasti työvuorot eivät anna periksi, joten ne hyppelöt taitaa jäädä osaltani väliin ainakin alustavasti. Muut alustavat karkelot ja kuvailut näettekin siis päivitetystä kuvauskalenterista, jossa toki muutokset ovat edelleen mahdollisia. Myös mukava ei-niin-aiheeseen-liittyvä -kuvaus ja tapahtuma mahtuu joukkoon, sillä lähden puolentoista viikon päästä Berliiniin muutamaksi päiväksi. Nyt asiaan ja tässä kuvia torstailta:


Itse pidän tästä ylläolevasta kuvasta todella paljon ja se on mielestäni yksi onnistuneimmista. Kuvaa ei todellisuudessa ole muokattu lähes yhtään, vain kontrastia lisätty hieman, vaikka se todella muokatulta näyttääkin. Valo oven ikkunasta osui kissanpentuun täydellisesti ja se sattui olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Pentu näyttää suloiselta tapittaessaan nappisilmillään suoraan kameraan.











Loput kuvat löytyy täältä.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia nämä. Mikäpäs sen mukavampi kohde kuvata kuin varsa kesälaitumella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Tuo oripoika on hurmaava tapaus, se jaksoi olla eilen Vermossa koko päivän näyttelyssä lähes kiltisti koko ajan - siitä tulossa kuvia tänne piakkoin.

      Poista