keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Eläintarhoja

Pahoittelut pienestä hiljaiselostani blogirintamalla! Olen ollut lomailemassa Kreetalla ja myös mummolassa, enkä siksi ole päässyt kuvaamaan mitään kisoja tai kaviokkaita ylipäätään. Kerrottakoon tähän alkuun myös muut kuulumiset: jouduin hankkimaan uuden objektiivin, sillä edellinen meni rikki. Uusi  (AF-S Nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6G VR) on täysin sama kuin edellinen, mutta vain tärinänvaimennusmoottorilla varustettu. En kuitenkaan käytä tätä objektiiviä kisoissa, joten sillä ei ole niin paljoa vaikutusta suurimpiin kuvailuihin. Vahingosta viisastuneena kuvaan tästä lähtien kamerallani vain itse - oma vikahan se oli, että annoin pikkupaparazzin sillä kuvia räpsiä, minkä seurauksena kamera putosi tuolilta puuterassille. No loppu hyvin, kaikki hyvin ja sain uuden objektiivin ennen etelänmatkaa hankittua!

Sitten itse asiaan. Koska en ole kisoja käynyt viime aikoina kuvaamassa ja minulla ei ole mitään hevosaiheista uutta materiaalia, päätin silti toivottavasti iloksenne postauksen vanhoilla kuvilla höystettynä rustata. Olen ollut vuosien varrella monessa eläintarhassa eri maissa, joten tässä kuvapläjäys eläintarhoista ympäri maailmaa omasta mielestäni parhaimmilla/kivoimmilla kuvilla varustettuna:

1. KORKEASAARI, HELSINKI -10 ja -11







2. AMSTERDAMIN ELÄINTARHA, HOLLANTI -09








3. SYDNEYN FEATHERDALE WILDLIFE PARK & TARONGA ZOO, AUSTRALIA









Ja sitten vielä tähän samaan syssyyn pari kuvaa Sydneyn laukkakisoista:




Tahtoisin tietää, että tykkäättekö jatkossakin lukea ja katsella tämmöisiä erikoisempia postauksia, toisin sanoen kuvia muistakin eläimistä kuin vain hevosista? :) Ja lisäksi, haluaisitteko enemmän selitystä vai riittävätkö pelkät kuvat? Myös postausideoita - ja ehdotuksia otetaan ilomielin vastaan - toteuttelen niitä sitten parhaani mukaan!

PS. Kiitoksia uusille lukijoille liittymisestä, tervetuloa!

6 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat kiinnostaa aina oli niissä mitä karvakorvia tahansa!
    Jos kuvan takan on jokin tarina niin siitä on kiva lukea, muuten riittää kauniit kuvat :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vastauksestasi, lukijoiden mielipiteitä on kiva kuulla - mikä miellyttää ja mikä ei! :)

      Poista
  2. Suurinosa näyttää vähän tärähtäneiltä. Laukkakisakuvissa on kivasti kontastia ja väriä :)
    Tykkään erityisesti kirahvikuvasta (sais olla enemmän kontrastia ja väriä kuitenkin) Norsukuvasta eri tavalla rajattuna.
    Alempi riikinkukkokuva? olis vallan bueno kenties vaakakuvana tai oikeella lisää tilaa :)
    Kerralla ei kannata ehkä lisätä näin montaa kuvaa, ihmiset keskittyy paremmin niihin muutamaan jos on vähemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon hyvistä vinkeistä ja palautteesta! :)

      Poista
  3. Mukavahan näitä on katsella. :) Vaikka itse hevosia harrastankin niin kuvata tykkään ihan kaikkea, ja myöskin katsella muiden ottamia kuvia. Olet päässyt kivoihin paikkoihin matkustelemaan, Austaraliassa olisi myös mukava käydä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, mukava että myös muutkin kuin hevoskuvat kelpaa katseltaviksi! :) Australia tosiaan oli kiva ja niin kaukainen paikka, suosittelen sinne ehdottomasti joskus matkustamaan!

      Poista