keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Tulevan viikonlopun kuvailut

Näyttely Riihimäellä talvella 2009.
Blogin päivittäminen on hieman jäänyt vähemmälle, sillä en ole ollut kuvailemassa HeWin kisojen jälkeen ja muuta postausideaa ei ole tullut mieleen. Viime sunnuntaina eli 11.9 olisi ollut Tuomarinkylässä estealuemestaruudet, jonne minun piti mennä kuvailemaan - suunnitelmat sitten muuttuivat ja laiskistuin, joten se jäi välistä.

Tulevana viikonloppuna onkin sitten luvassa kaksi erilaista kuvauskeikkaa: lauantaina suomenhevosten SM-koulukisat Laaksolla sekä sunnuntaina Riihimäen ratsastajien seuraestekisat Riihimäen raviradalla, kiva päästä kumpaankin paikkaan kuvailemaan! Laaksolta on kyllä jo ihan tarpeeksi estekuvia tältä kesältä, mutta pienen ekstran hommaan tuo se, että tällä kertaa vuorossa on koulukisat - olen ollut kuvaamassa niitä vain kerran aikaisemmin samassa paikassa pari vuotta sitten, joten mukavaa vaihtelua on luvassa! Osaankohan ottaa enää koulukisoista kuvia ollenkaan, kun olen viime vuosina keskittynyt niin vahvasti esteisiin... No, eiköhän se luonnistu! Kouluradoilta saa yleensä enemmän kuvia ja paremmista paikoista, eikä tarvitse keskittyä mihinkään tiettyihin esteisiin.

Myös Riihimäellä olen ollut kerran aikaisemmin kuvaamassa talvella pari vuotta sitten suomenhevosten näyttelyä, joten myös sekin tuo mukavaa vaihtelua! Muistan sen, että talvi oli kylmä ja matka asemalta kävellen melko pitkä, mutta silti kuvia oli kiva ottaa! Tarkoituksena olisi kuvata sunnuntaina koko kisat, joten aamulla lähden aikaisin matkaan junalla. Riihimäen ravirata ei sijaitse ihan aseman lähellä vaan käveltävää kertyy hieman yli kaksi kilometriä, mutta eiköhän siitä selvitä! Pitää vain lähteä tarpeeksi ajoissa, jos ei muista reittiä täydellisesti ja jotta olisi kerrankin paikalla ajoissa ennen kisojen alkua. Toivotaan viikonlopulle hyvää säätä, jotta kuvausreissut eivät mene ihan pieleen sateen takia! Kuvaton postaus on aina tylsä, joten lisäsin tähän pari kuvaa Riihimäen näyttelystä sekä Laakson koulukisoista parin vuoden takaa. Palaillaan!

Näyttely Riihimäellä v. 2009, kuvassa sh-tamma Usvasuon Tekila.
Laakson koulukisat kesällä 2009.
Laakson koulukisat kesällä 2009.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti