keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Laakso seuraeste 16.7

Tein eilen extempore-kuvausreissun Laaksolle, jossa oli Helsingin Kilparatsastusseuran ja Team Eurohorses'n järjestämät seuraestekisat. Kisat alkoivat neljältä, mutta pääsin paikalle vasta puoli kahdeksan aikoihin työvuoron jälkeen. Silloin kisat olivat hetken aikaa keskeytyneenä ikävän loukkaantumisen takia. Kuvasin luokan 90cm loppuun ja tavoite oli kuvata loputkin luokat, mutta kylmyys vei voiton ja lähdin kotiin kyseisen luokan jälkeen. En osaa ikinä laittaa vaatetta tarpeeksi! Ehkä hieman harmittaa, sillä löysin ihan hyvän kuvauspaikankin. Tosin illalla katsomon katos tekee varjon lähes koko kentän päälle, joten suurimmasta osasta kuvista tuli melko synkkiä.

Husö Jump jäi valitettavasti tällä kertaa itseltäni väliin, toivottavasti ensi vuonna sitten pääsee. Yritän saada kuvauskalenterin taas päivitettyä ajantasalle, sillä se on nyt vähän jäänyt. Alla pari kuvaa Laaksolta, loput löytää täältä.




Ajattelin tähän loppuun laittaa vielä muutaman kuvan viime perjantailta, jolloin olimme käymässä tuttaviemme luona Länsi-Suomessa. Se oli oikea koiraihmisen taivas, sillä karvakorvia riitti yhdentoista koiran verran! Kolmen erirotuisen paimenkoiran lisäksi oli lauma lempparikoiriani, suloisia maltankoiria. Tässä pari nopeaa otosta frisbeen heitosta.





Ja tähän loppuun vielä äitini ottama kuva maailman suloisimmasta otuksesta, pienestä maltankoiravauvasta! Pentuja oli kolme ja valitettavasti kaikki oli varattuja, sillä muuten olisin ottanut ehdottomasti itselleni yhden (vinkkinä tämän postauksen vitoskohta)


4 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! Tiedätkö mistä löytyy kisa tulokset?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tulokset löytyy täältä: http://online.equipe.com/fi/competitions/7258

      Poista