torstai 30. toukokuuta 2013

Valmennuskuvailuja

Pian on kesäkuu, mahtavaa! Olen ollut viime aikoina aika kiireinen töiden ja huomisen muuton osalta, joten tämäkin postaus tulee muutaman päivän myöhässä. Viime viikonloppuna oli myös koulun SM-kisat, jotka jäivät ikävä kyllä välistä, sillä olin viikonloppuna yhden yön reissulla Tallinnassa. Se teki oikein hyvää tämän muuttohässäkän keskellä, pääsin vähän rentoutumaan!

Tämän viikon maanantaina nautin vapaapäivästä ihanassa säässä, pienen maalailun ja muun nikkaroinnin siivittämänä. Sitten postauksen pääasiaan, eli olin kuvailemassa Miran ja nuoren Nefisiyan valmennusta Tuomarinkylässä. Tarkoituksena oli räpsiä kuvia nimenomaan vain heistä, mutta sattuipa linssin eteen osumaan myös pari muutakin ratsukkoa. Kuvista lyhykäisyydessään vielä sen verran, että ilma oli tosiaan aivan ihana ja lämmin, joten oli nautittavaa istua katsomossa! Minulle tuttua vinoutta esiintyi taas yllättävän paljon, joten jouduinkin horisontteja suoristelemaan ahkerasti (pahoittelut, jos horisontti ei vieläkään ole täysin suora).

Lyhyestä virsi kaunis, sillä nyt kiirehdin nukkumaan - halusin nopeasti tulla laittamaan esille kuvat, sillä en tiedä milloin pääsen seuraavan kerran nettiin tai ainakaan omaan koneen äärelle. :) Palaillaan taas toivottavasti pian!



Vähän epäonnistumisiakin: muuten kuva olisi aivan bueno, jos vasemmalta ei kurkistaisi heppaa :D
 

Ei valmennukseen osallistunut ratsukko



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti