sunnuntai 12. toukokuuta 2013

TuuR alue-este 5.5

Tänne onkin ilmaantunut pari uutta lukijaa, mahtavaa! Paljon tervetuloa mukaan! :) Tosiaan niin kiirettä on taas pitänyt töiden osalta, että olen ehtinyt vain kääntyä kotona nukkumassa, joten sen takia tämäkin postaus on viivästynyt viikolla. Kodista puheen ollen minulla onkin muutto edessä kolmisen viikon päästä yksiöön, odotan sitä todella!

Tasan viikko sitten lauantaina sekä sunnuntaina oli siis Tuusulan Ratsastajien järjestämät alue- ja kansalliset estekisat Laaksossa - paikassa, joka ei tunnetusti ole lempikuvauspaikkani. Olin kuvailemassa sunnuntaina luokat 110cm ja 120cm. Ilma oli melko epävakainen ja vaikka välillä ripeksi vettäkin, päätin uhmata luontoäitiä ja lähteä pyörällä matkaan. Jossain kohtaa päätös kadutti, mutta loppujen lopuksi se osoittautui oikein hyväksi, sillä päivän aikana tuli hyötyliikuntaa harrastettua noin 14 kilometrin verran. Tosiaan ilman ollessa melko huono ei kuvistakaan tullut mitään hyviä, ainakaan verrattuna edellisen viikonlopun Keravan kuviin. Pelastajaesteeksi nousi tällä kertaa sinivalkoinen okseri (vaihtui jälkimmäisessä luokassa pystyksi), jolta sai ihan ok kuvia räpsittyä. Välillä vettä sateli, mutta olin silti paikalla luokkien loppuun saakka. Pidemmittä puheitta alla kuvien parhaimmistoa, loput löytää täältä.




Olisin ollut kykenevä menemään myös tämän viikonlopun Laakson kisoihin, PonyCupiin, mutta jotenkin ei huvittanut ollenkaan. Koska pidän tätä kuvaamista kuitenkin mukavana harrastuksena, ja harrastuksen tulee olla mielekästä, päätin olla "pakottamatta" itseäni menemään. Jotenkin jo näiden kisojen kuvien muokkaus puudutti, eniten ehkä ajanpuutteen vuoksi (jouduin näitä muokkailemaan vielä melko paljon, sillä en edelleenkään osaa ottaa suoria kuvia, etenkään Laaksolla). Koko ajan oli kiire, joten pienen vapaa-ajan rippeen käyttäminen kuvien muokkaamiseen tuntui hieman pakkopullalta... Yleensähän muokkaan kuvat ja laitan ne nettiin jo heti kisojen päättymisiltana, sillä muuten ne jäävät roikkumaan pitkäksi aikaa. Nyt oli kuitenkin niin kiire, etten ehtinyt kaikkia laittaa kerralla vaan loppujen kuvien muokkaaminen venyi parin päivän päähän. No, ensi kisoihin taas hyvällä fiiliksellä, toivottavasti ilman kiirettä! Sen sijaan olin eilen lauantaina kuvaamassa kaverini koiraa, siitä tulossa materiaalia lähiaikoina. Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti