torstai 13. joulukuuta 2012

Päivitystä

Niin kuin täällä jo mahdollisesti käyneet ovat huomanneet, ulkoasu vaihtui juuri. En varsinaisesti ollut kyllästynyt entiseen lime-harmaaseen, mutta muokkaukset piristävät aina mieltä. Kiitos upeasta bannerista kuuluu Roosalle! Minulla ei ollut mitään erityistä värimaailmaa mielessä, toiveena ainoastaan, että se sopisi jokaiseen vuodenaikaan - olenhan aika laiska vaihtamaan ulkoasua. Rupesin valmiin bannerin pohjalta suunnittelemaan ulkoasua ja tällainen siitä tuli, toivottavasti tykkäätte. Mielipiteet ovat enemmän kuin sallittuja! Olisi kiva kuulla mitä tykkäätte. Myös parannusehdotuksia otetaan vastaan. Itse olen ainakin tähän aikaansaannokseen ihan tyytyväinen, voi olla että pieniä lähes huomaamattomia muutoksia saattaa vielä tulla. Tulihan tästä sitten ehkä aika talvinen, mutta eiköhän turkoosin vihertävä kuitenkin jokaiseen vuodenaikaan sovi...

Työharjoittelu on vihdoin pulkassa (ja näin myös opiskelut), joten nyt pääsen viettämään joululomaa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että nyt minulla on vihdoin ja viimein aikaa panostaa enemmän tähän blogiin ja kirjoittaa toivomianne postauksia. Luvassa olisi ainakin syvempi kuvien muokkaus ja etenkin kohteiden kuvasta poistaminen -aiheinen postaus, mahdollisesti myös hieman este- ja koulukuvauksesta sekä jonkinsortin kysymyspostaus. Edelleen postausideoita otetaan mielellään vastaan!

Vaihdoin yhteystietoihin sähköpostisoitteekseni noonankuvat@gmail.com, josta minut saa siis nykyään kiinni. Muutenhan osoite on sama kuin vanha, luukku vaihtui vain gmailiksi. Kyllästyin luukun postilootan pienuuteen, sillä tila näytti aina uhkaavaa punaista ja näin ollen sai koko ajan olla poistelemassa viestejä. Gmailista olen kuullut paljon hyvää, joten toivottavasti se on parempi. Katselen kyllä vielä ahkerasti luukunkin sähköpostia, joten ei haittaa vaikka sinne lähettää postia.

Joulu lähenee kovaa vauhtia ja pian se on jo ohi! On hurjaa miten aika menee näin nopeasti. Aluksi suunnitelmissa oli perustaa jonkinlainen joulukalenteri tänne - kirjoittaisin joka päivä jonkun postauksen tai julkaisisin ennenjulkaisemattoman kuvan. Se ajatus kuitenkin kaatui ajanpuutteeseen ja ideaköyhyyteen, toivottavasti ensi vuonna sitten. Lumikinokset ja poskia pistelevä pakkanen vaihtuvat reilun viikon päästä valkoiseen hiekkarantaan ja turkoosiin mereen. Ihanaa joulunodotusta kaikille, palaillaan taas pian!  

Nopea räpsäisy parin viikon takaa

4 kommenttia:

  1. Uus ulkoasu on tosi kiva! :) Ite en henk. koht. tykkää sinisistä ulkoasuista + on kovin yleinen väri, mutta erittäin toimiva kyllä! :)
    Banneri vois olla keskellä, nyt oikeessa reunassa on tyhjää enemmän ku vasemmassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kiva että tykkäät! :) Itsekin olen tähän kyllä tyytyväinen. Joo huomasin myös saman kun katsoin eri koneella, että oikeaan reunaan jää enemmän tilaa - pitääkin laittaa banneri keskelle.

      Poista
  2. Ihana uusi ulkoasu! :)

    VastaaPoista