tiistai 18. joulukuuta 2012

Etsitään kuvattavia pääkaupunkiseudulta

Nyt kun kisakausi on hiljaisimmillaan, etsin uusia kuvattavia pääkaupunkiseudulta. Haussa olisi mieluiten kaviokas, mutta toki esimerkiksi koirakin käy. Nyt talvella aika kuvaukseen on valitettavasti rajallinen, sillä pimeää tulee melko aikaisin, joten tämä aiheuttaa omat haasteensa. Kaikenlaiset kuvat onnistuu, ihan miten haluat: rakenne- ja pääkuvat, hankiratsastuskuvat jne.

Kriteerinä olisi siis hyvä sijainti pääkaupunkiseudulla, mielellään julkisten kulkuyhteyksien päässä, sillä minulla ei ole autoa (tai siis oikeastaan ajokorttia, hehe) käytössä. Asun Pohjois-Helsingissä loistavien kulkuyhteyksien varrella. Julkiset kulkuyhteydet tallille eivät ole välttämättömät, jos kyyti saadaan järjestymään jotenkin muuten. Koska matkoihin, kuvaukseen ja etenkin monta tuntia kestävään kuvien jälkikäsittelyyn menee oma aikansa, palkkapyyntöni on 10 euroa / kuvaus, sisältää siis kaiken. Tämän on kuitenkin tarkoitus olla mukavaa ajanvietettä sekä uuden oppimista itselle, eikä lopputuloksen onnistumisesta ole 100% takuuta, siksi noin pieni summa. Laitan muokatut kuvat salasanalla suojattuun (näin ollen siis kukaan muu ei pääse kuviin käsiksi kuin asianomaiset) kansioon kuvasivuilleni, josta ne saa tallennettua omalle koneelle.

Mikäli kiinnostuit tästä tarjouksesta, ota ihmeessä yhteyttä joko sähköpostitse (noonankuvat@gmail.com) tai laita kommenttia, niin sovitaan kuvauksesta lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti