maanantai 1. lokakuuta 2012

Syyspäivän talleilua

Kerrankin myös kuvaaja eksyi kameran toiselle puolelle ;)
Varoitus: tämä postaus sisältää paljon kuvia!

Olin lauantaina kaverini kanssa tallilla kuvailemassa hänen vuokraponiaan ja samalla myös villakoiranpentuaan - siis samoja tuttavuuksia, joita kuvasin jo aikaisemmin kesällä. Minulla oli mielessäni visio ottaa kivoja syksyisiä rakennekuvia jossain pellolla ja taustalla näkyisi kyseisen vuodenajan kellastamat puut sekä lisäksi aurinko paistaisi... Tallin läheisyydestä ei kuitenkaan löytynyt tarkoitukseen sopivaa peltoa, johon olisi saanut mennä, joten päivän tavoitteena oli ottaa kivoja syksyisiä ratsastus- ja
poseerauskuvia muissa maisemissa.  

Sain muuten nyt perjantaina vihdoin ja viimein hankittua sen kauan kaipaamani ulkoisen kovalevyn, joka tarttui mukaani Expert-messuilta. Kyseisen Lacie Rikiki 500GB -kovalevyn Setup Assistant -ohjelmisto (kovalevyä ei siis voi käyttää ennen kyseisen ohjelmiston asentamista) ei suostunut monista yrityksistä huolimatta käynnistymään vaan se junnasi aina paikallaan, joten olen parhaillaan suorittamassa alustamista ns. manuaalisesti netistä löytyneiden ohjeiden mukaan - on muuten aika hidasta puuhaa. No toivotaan, että monien räpellyksien jälkeen pian alkaa toimimaan ja kovalevy saadaan hyötykäyttöön, ettei ollut ihan turha ostos! Nyt lyhyiden kuulumisten jälkeen pidemmittä puheitta alla syksyisiä kuvia lauantailta.















19 kommenttia:

  1. Tuutkos maanantaina vermoon kuvaamaan tamma ja varsanäyttelyä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi enpäs edes tiennyt, että semmoinen näyttely on! :) Harmi vaan en taida päästä, sillä olen työharjoittelussa... Olisi ollut kiva päästä kuvailemaan taas! Katselen ilomielin ottamiasi kuvia sieltä, jos olet siis menossa ;)

      Poista
  2. haaste sulle mun blogissa :3

    ~ raurx.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Kommentoin nyt tähän ekaan postaukseen.
    Ootkos siis käyny perjaintaina aamulla sh'bamissa? Mietin, että onko siel yleensä paljon ihmisiä? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon käynyt joka kerta, alussa siellä oli aina jotain 10-15 mut nyt siellä on melkein aina about 4-7, et hyvin on tilaa :) tänään aamulla meitä tais olla siellä mut mukaanluettuna 6!

      Poista
    2. Okkei:D Mietin, että vois koeviikolla tulla, kun kerrankin ois mahollisuus ;)

      Poista
    3. Joo tuu ihmeessä! ;) tsemppiä kokeisiin!

      Poista
    4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    5. Kiitti! Onneks niihin on vielä vähän aikaa ;)

      Poista
    6. Just äsken katoin että huomenna illalla sh'bamissa on sijainen, harmi juttu :( tosin se sijainenkin on kyllä ihan hauska ja energinen! Meinaatko tulla vai meetkö behottiin?

      Poista
    7. Katoin kans, et siel on sijainen :( Sh'bamiin en nyt tuu, kun on muutenkin aika paljon tekemistä ja behottiin en ehdi, kun koulu loppuu neljältä :( Ens viikolla sitten!

      Poista
    8. Okei, tsemppiä tehtäviin ja toivottavasti ens viikolla on tunnit normaalisti! :)

      Poista
    9. Sori en ehtinyt vastata ajoissa :D Olin siellä joo! Huomasin vasta siellä paikan päällä et on sijainen, oisin ehkä muuten jääny kotiin... Ilma oli niin järkyttävä ;) Meinasitko säkin eka tulla?

      Poista
    10. Sori, ehin poistaa ton kommentin...
      Joo, meinasin tulla, ja oli kyl tosiaa aika järkyttävä ilma!
      Oliko se siis sh'bam vai oliks se muuttunu zumbaks?

      Poista
    11. Ei mitään, se näky kumminkin vielä mun sähköpostissa :) Se oli muuttunu zumbaks, luulin eka et oon siellä yksin mut lopulta kaikki tuli viime tipassa ja meitä oli 6. Tykkään kyl siitä opesta, oon käyny sen zumbassa aikasemminkin.

      Poista
    12. Aika hyvin, et kuitenki noin moni viitti lähtee tossa säässä! :)

      Poista
    13. Jep niinpä, ettei tarttenu kahestaan jorailla! :)

      Poista