torstai 15. maaliskuuta 2012

Kesä tulee!

Olen ollut todella innoissani viime päivien ihanasta auringonpaisteesta, joka tarkoittaa sitä, että kevät ja sen jälkeen myös kesä saapuvat pikkuhiljaa! Aivan mahtavaa, kuulin yksi päivä jopa lintujen laulua ja se on aivan varma kevään merkki. Aurinko lämmittää ihanasti kasvoja ja mieltä, lumi sulaa sekä kohta saa heittää toppatakin ja talvikengät vaatekaapin nurkkaan sekä alkaa käyttämään jo kevätvaatteita.

Kesä on ehdoton suosikkivuodenaikani - silloin on ihan omanlaisensa tunnelma ja tuoksu, toivottavasti lämmin ja aurinkoinen ilma, saa ottaa aurinkoa sekä muutenkin myös rentoutua ja lomailla. Nämä kaikki yhdistettynä kesä on vuodenaika vailla vertaa, harmi kun se on niin lyhyt. Kevät tulee hyvänä kakkosena, koska silloin tietää, että kesä lähestyy. On lohdullista kuulla linnunlaulua ja nähdä muita kevään merkkejä pitkän, kylmän ja runsaslumisen talven jälkeen. Vaikka toki jokaisessa vuodenajassa on omat hyvä ja huonot puolensa.

Tämän kunniaksi innostuin eilen kaivelemaan kuvakansioistani aikaisempien kesien fiilistelykuvia ja jaankin ne nyt tässä teidän kanssa. Kesäkuume kasvaa!








2 kommenttia: