tiistai 8. toukokuuta 2012

TKR:n seuraeste 5.5

Viime viikonloppu oli kuvausta täynnä, mutta vasta nyt ehdin postaukset kuvausreissuista tänne kirjoittaa. Lauantaina olisi siis ollut kisoja kuvattavana kaksin kappalein: sekä Tuomarinkylän Ratsastajien seuraestekisat että Laaksolla alue-estekisat. Minulla oli kuitenkin aamupäivästä muuta menoa, joten valitettavasti en Laaksoon ehtinyt - tyydyin menemään siis Tuomarinkylään vähäksi aikaa iltapäivästä.

Kun vihdoin pääsin paikan päälle, oli luokista hypätty jo kaksi, joten ehdin kuvata vain kolmosluokkaa eli 90 cm ja nelosta eli 100 cm. Kaiken kaikkiaan julkaistavia kuvia tuli melko vähän, sillä vain yhdeltä okserilta tuli mukiinmeneviä kuvia ja muilta melko huonoja. Tämän takia siis lähes kaikki julkaistut kuvat ovat samalta esteeltä, siitä pahoitteluni! Mielestäni kuitenkin yksi onnistunut kuva on parempi kuin monta huonoa.

Tuomarinkylä on kuvauspaikkana jo niin tuttu, että ilolla menen jatkossa myös muualle kuvailemaan. Niin kuin olen aikaisemminkin sanonut, oma silmäni on jo hieman kyllästynyt aina samasta paikoista otettuihin kuviin, itseottamiini siis. Tutussa paikassa kuvatessa on toki myös hyvät puolensa: paikanpäälle löytämiseen ei mene aikaa vaan perille pääsee kätevästi pyörällä kymmenessä minuutissa, tietää katsomon sijainnin suhteessa kenttään ja aurinkoon (=tuleeko hyviä kuvia vai ei). Tälläkään kertaa kuvat eivät onnistuneet mitenkään erityisen hyvin, mutta ihan ok:sti kuitenkin. Horisontti pysyi melko hyvin suorassa joihinkin edellisiin kuvauskertoihin verrattuna, mistä olen iloinen. Mihinkään kuvaan en ole supertyytyväinen, eikä joukossa ollut yhtäkään häikäisevää otosta, mutta toivottavasti joku ratsastaja löytää itseän miellyttävän kuvan. Muutamat julkaistut kuvat löytää halutessaan täältä, tähän loppuun vielä muutama maistiainen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti