sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Husön seuraeste 15.4

Aikaisemmista suunnitelmista poiketen en ollutkaan eilen kuvaamassa Tuomarinkylän seuraestekisoja, sillä suunnitelmiin tuli muutoksia. Tänään kuitenkin avasin ulkokisakauden kuvaukset Husön Ratsastajien seuraestekisoilla, jotka pidettiin siis jo ulkona. Oli mahtavaa päästä taas pitkästä aikaa kuvaamaan ulos - ihana auringonpaiste helli koko päivän! Kyllä silti vielä huomaa, että on vasta aikainen kevät, sillä jo puolen tunnin seisoskelun jälkeen aloin olemaan melko syväjäässä kerrospukeutumisesta huolimatta. Tämän (ja myös kuljettajan jäätymisen) takia kuvasinkin vain luokan 2. eli 60 cm. Kisat olisivat vielä jatkuneet yhden luokan + rataharjoituksen verran, mutta olen iloinen, että pääsin sentään paikan päälle avaamaan ulkokisakauden.

Husön kenttä oli jo aivan sula ja toivotaan, että myös ensi viikolla Laakson kenttäkin lauantaisissa alue-estekisoissa nimittäin. Tänään hyviä hyppykuvia tuli oikeastaan vain yhdeltä esteeltä, joka oli kentän lyhyellä sivulla verryttelyalueen vieressä oleva okseri - tästä johtuen siis lähes kaikki (onnistuneet ja julkaistut) kuvani ovat siitä. Harmi, ettei muilta tullut niin hyviä, mutta yksi hyvässä kuvauspaikassa oleva este on parempi kuin monta huonoa. Pyrin ottamaan ratsukoista myös laukkakuvia rikastuttamaan kuvaussaldoa. Näiden höpinöiden jälkeen alla tämän päivän kisakuvia, loput löytää halutessaan täältä. Palaillaan viimeistään ensi viikonloppuna!







PS. Tulevien viikkojen aikana minulta todennäköisesti ei ilmesty muita postauksia kuin kisakuvailuun liittyviä, sillä olen juuri työharjoittelua suorittamassa eikä kymmenen tunnin työpäivien jälkeen energiaa tai aikaa riitä juuri muulle. Toki postausehdotuksia otetaan innolla vastaan!

2 kommenttia:

  1. Hei vaan Noona!

    Kivoja keväisiä kuvia olet ottanut :) Vastasin siihen sun takkiaiheiseen kommenttiin, näkyykö se vastaus jossain sun sivulla, vai joudutko palaamaan takaisin mun blogiin ja ettimään kommenttisi? Kun mä en oikein vielä tajua tätä bloggeria.. :D

    Aurinkoista kevään jatkoa ja hauskaa Vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kiva kun kommentoit! :) Nyt kun kattoo näitä kuvia, näyttää ihan kuin ne olisi otettu tosi kauan aikaa sitten - täällä ei enää meinaan ole yhtään enää lunta vaan jo tosi keväistä ja aurinkoista!

      Itse asiassa mäkään en ole mikään bloggerin hyvä käyttäjä, joten en ole ainakaan tajunnut että se sun vastaus näkyisi jossain vaan joudun menemään blogiisi ja etsimään sen sieltä :D mutta kiitos vinkistä, täytyy katsella jos Sokokselta löytyisi! Oon meinaan kiertänyt lähes kaikki kaupat ja sovitellut miljoonaa takkia, mullakin ongelmana on pienikokoisuus jonka seurauksena kaikki näyttää liian säkkimäisiltä ja lasten takit taas liian lapsellisilta ja osa lyhyiltä... Äsken meinasin jo netistä tilata kun löysin yhden ihan kivannäköisen ja -hintaisen, mutta ajattelin että se on kuitenkin liian iso riski, koska todennäköisyys että takki olisi sopiva, on aika pieni! :D

      Kiitos samoin ihanaa kevättä ja tulevaa kesää! :) Tänä vuonna mun vappu kuluikin kokonaan työharjottelussa viettäen 10 tunnin työpäiviä, ehkä vähän tylsää mutta ei se mitään!

      Poista