maanantai 11. helmikuuta 2013

Mira & Strenia

Eilinen sunnuntaipäivä alkoi mukavasti: olin kuvaamassa Miraa ja Streniaa. Heillä oli ensin estevalmennus maneesissa ja sen jälkeen näpsittiin vielä muutama talvinen ulkokuvakin. Niin kuin jo etukäteen arvata saattoi, että maneesista ei tullut hyviä kuvia hämäryyden vuoksi, joten keskityinkin enemmän videoiden kuvaamiseen - tosin tuli siinä sivussa muutama kuvakin räpsittyä. Pidemmittä puheitta tässä kuvaussatoa eiliseltä.








6 kommenttia:

  1. Moikka :) hei oon tykänny seurailla sun blogia ja näitä kuvausvinkkejä. Mahtaiskohan sua esim tavoittaa fb:n kautta, jos vois kysellä joistain kuvailu vinkeistä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että on löytynyt innokkaita seuraajia! :) Joo fb:stä löytää nimellä Noona Huuhka ja myös sähköpostiakin voi lähettää osoitteeseen noonankuvat@gmail.com. Toki voin antaa vinkkejä!

      Poista
  2. hei, kysyin miralta että voiko kaveri kuvata myös minua ja condoria. saitko meistä kuvia/videota? mulle voi vastata suoraan anna.maija.paakki@gmail.com tai facebookin kautta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Juu kuvasin pari videonpätkää teistä, niitä voi kysellä suoraan Miralta, sillä ne hänen kamerallaan kuvattiin :)

      Poista
  3. Moi, taisit ottaa musta ja lissu ponistakin muutaman kuvan kun olit miraa kuvaamassa?
    jos niitä löytyy, niin voit lähettää mulle, jymppajyy@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Joo otin teistä muutaman kuvan, lähetän ne sulle sähköpostiin :)

      Poista