lauantai 2. kesäkuuta 2012

SM-koulukisat 25.5

Huh, taas on viikko kuvaamisista vierähtänyt ja vasta nyt ehdin postausta rustailemaan! Olin siis viime viikon perjantaina kuvaamassa kouluratsastuksen suomenmestaruuksia Laaksolla - kisathan siis jatkuivat koko viikonlopun, mutta itse pääsin kuvaamaan vain perjantain vaativa B - sekä Prix St Georges -luokkia.

Vaativasta B:stä kuvasin siis vain muutaman ekan ratsukon, kun odottelin toisen luokan alkua. Kyseisen luokan kuvat olivat siis todellakin vain nopeita räpsäisyjä, joten laatukin on sen mukainen eikä edustavia kuvia tullut. Kuvauskulmani oli melko huono, sillä en halunnut, että autot ja muut epäedustavat tuomariteltat näkyvät taustalla. Tässä alla nyt kuitenkin pari onnistuneinta otosta vaativasta B:stä.





Prix St Georges -luokan kuvasin melkein kokonaan lukuunottamatta muutamaa viimeisintä ratsukkoa, joita ennen minun piti jo lähteä muualle. Kuvaamista häiritsi hieman vastavalo ja tämän vuoksi osa kuvista onkin melko tummia, huonon värisiä ja jokseenkin epätarkkoja, lisäksi joissain kuvissa tausta tummine puineen oli melko synkkä. Kokonaisuutena kuitenkin ihan ok kuvia - on niitä parempiakin toki tullut. Kaikkia ottamani kuvia kisoista pääset kurkkaamaan  täältä. 






 

2 kommenttia:

  1. Hyi kamala mitä valotuksia ja raiskattuja kontrasteja, sen lisäksi: katseille tilaa !!

    VastaaPoista